Natural Vibes

Natural Vibes staat bekend om hun inzet voor duurzame mode. Hun sokken zijn vervaardigd uit een combinatie van biologisch katoen en gerecycled plastic, waardoor elke drager bijdraagt aan een schonere planeet.

Duurzaamheid aan je Voeten

Bij aankoop van Natural Vibes sokken ontvangt men een product dat duurzaam en ethisch verantwoord is, van de bron tot de productie. Het verzekert haar klanten van ethische en duurzame sokken. Vanaf de herkomst van de materialen tot het uiteindelijke productieproces, wordt er gestreefd naar milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde methoden, wat resulteert in een product waar men met een gerust hart voor kan kiezen.

Natural Vibes neemt het welzijn van haar klanten serieus en garandeert dat hun sokken vrij zijn van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen. Deze toewijding aan veiligheid strekt zich uit tot elk aspect van het productieproces, wat resulteert in sokken die niet alleen goed zijn voor de drager, maar ook voor het milieu.

Het hele proces blijft vrij van pesticiden en milieuvriendelijk.
Van de katoenvelden tot aan de fabrieksvloer, Natural Vibes houdt het productieproces vrij van pesticiden en zet zich in voor een milieuvriendelijke aanpak. Door te kiezen voor Natural Vibes sokken, draagt men niet alleen bij aan het behoud van schone landbouwpraktijken, maar ook aan een duurzame toekomst voor de planeet.

Het bedrijf is trots op haar certificering volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), die garandeert dat al hun producten voldoen aan strikte milieunormen. Van de sourcing van grondstoffen tot het eindproduct, Natural Vibes staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid, waardoor klanten met vertrouwen kunnen kiezen voor sokken die zowel goed zijn voor henzelf als voor de wereld om hen heen.

Natural Vibes plant een boom bij aankoop van één paar

Natural Vibes werkt samen met Eden Reforestation Projects

Eden Reforestation Projects is een non-profitorganisatie die zich richt op het herstel van verwoeste ecosystemen door wereldwijd bomen te planten. De missie van Eden Reforestation Projects is tweeledig: het herstellen van de natuurlijke habitat en het bieden van werkgelegenheid aan lokale gemeenschappen. Dus koop één paar sokken en plant een boom!

  • Doe mee aan de groene revolutie en shop met een goed geweten. Word vandaag nog Eco Checker van onze duurzame gemeenschap!

  • Twijfel je bij je aankoop van een cadeau, geen zorgen! Want Eco Check biedt je een duurzame cadeaukaart aan.