Pinolino

Pinolino is een bedrijf dat al sinds 1997 actief bezig is in de verkoop van duurzame kindermeubels en kinderspeelgoed. De bedrijfsfilosofie van het merk draait om de betekenis van de naam zelf: 'Pino', afkomstig van het woord voor grenen, symboliseert de solide basis van het bedrijf. 'Lino', een informele variant van het Italiaanse woord 'Legno' (hout), benadrukt de sterke band met natuurlijke materialen. Deze samenvoeging resulteert in een naam die perfect de identiteit van het merk weerspiegelt. Sinds het begin zijn natuurlijke materialen en massief hout de kern en inspiratiebron geweest voor het diverse assortiment. Ze vormen de essentie van Pinolino Kinderdromen, en die verbinding zal altijd blijven bestaan.

 • Samen Tijd Doorbrengen, Samen Groeien

  Ons houten speelgoed moedigt interactie aan, waardoor kinderen leren delen, samenwerken en communiceren. Het is niet alleen speeltijd, het is leertijd in een wereld vol avontuur.

 • Kies Bewust, Kies voor Hout

  In tegenstelling tot plastic speelgoed, dat vaak snel breekt en bijdraagt aan afvalproblemen, gaat houten speelgoed lang mee en kan het zelfs worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

 • Breng verbeelding tot leven

  Laat je kinderen zich onderdompelen in de magie van creatief spel met ons duurzame houten speelgoed en zie hoe ze zich ontwikkelen en groeien in een wereld vol mogelijkheden.

 • Doe mee aan de groene revolutie en shop met een goed geweten. Word vandaag nog Eco Checker van onze duurzame gemeenschap!

 • Twijfel je bij je aankoop van een cadeau, geen zorgen! Want Eco Check biedt je een duurzame cadeaukaart aan.