Bij Eco Check is alles gecheckt!

Wist je dat de producten bij Eco Check gecertificeerd zijn met duurzame labels die door de Belgische overheid worden erkend? Dankzij die labels kan je de producten met ecocheques kopen.

Laat je inspireren door enkele van onze merken!

Nog niet helemaal zeker welk cadeau je wilt kopen? Geen zorgen! Eco Check heeft een verscheidenheid aan collecties om een cadeau uit te kiezen.

Merk

OrganicEra

Ontdek de wereld van OrganicEra, waar kindercomfort samengaat met duurzaamheid en stijl. Het assortiment kids collectie is GOTS-gecertificeerd en is dus gemaakt van biologische materialen, zacht voor de gevoelige huid van je kleintjes en vriendelijk voor de planeet. Laat je kinderen stralen in onze kleurrijke en trendy ontwerpen, die niet alleen mooi zijn, maar ook ethisch verantwoord geproduceerd worden.

Ontdek hier!

Merk

Pinolino

Ontdek de magie van spelen met Pinolino, waar elk stuk houten speelgoed een verhaal vertelt van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Pinolino geloven we in de kracht van natuurlijke materialen en tijdloos plezier. De collectie duurzame houten speelgoedstukken is FSC-gecertificeerd en is met zorg ontworpen en vervaardigd om generaties mee te gaan. Kies voor Pinolino en laat je kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontplooien!

Ontdek hier!

Uniek Cadeau

Geef het geschenk van duurzaamheid met onze cadeaukaart, perfect voor elke gelegenheid. Laat je dierbaren zelf kiezen uit ons assortiment eco-vriendelijke producten

Cadeau Kaart