Wat kan je kopen met koopkrachtpremie?

Wat kopen met koopkrachtpremie?

Met de koopkrachtpremie kunt u dezelfde producten en diensten aanschaffen als met maaltijdcheques en ecocheques. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, maaltijdbezorging, biologische voeding, tweedehands producten, fietsen, scooters, en elektronica of multimedia met het Europese ecolabel.

Bij Eco Check kan u alle producten aankopen met de koopkracht cheque.

Uw koopkrachtpremie is geldig tot en met 31 december 2024. 

 

Koopkrachtpremie Monizze

Gebruik je koopkrachtpremie eenvoudig bij Eco Check. Als je nog ecocheques hebt, worden deze eerst afgetrokken. Mocht je geen of onvoldoende ecocheques hebben, dan wordt het resterende bedrag automatisch van je koopkrachtpremie afgeschreven. Wij accepteren Monizze als betaalmiddel voor al je aankopen.

 

Koopkrachtpremie Edenred

Betaal met je koopkrachtpremie bij Eco Check! Heb je nog ecocheques van Edenred? Dan worden die eerst gebruikt. Is je tegoed op de ecocheques te laag? Geen probleem! Het resterende bedrag betaal je met je koopkrachtpremie.

Koopkrachtpremie 2023

Een koninklijk besluit van 23 april 2023 maakte het vanaf 1 juni 2023 mogelijk voor bedrijven om een eenmalige koopkrachtpremie toe te kennen die niet belast wordt. Werkgevers die tijdens de recente crisis goede resultaten hebben behaald, kunnen deze premie geven. Het is aan de werkgever en werknemer om samen te beslissen of de premie wordt toegekend. De regels voor deze premie zijn vergelijkbaar met die van de coronapremie.

 

Koopkrachtpremie 2024

De ministerraad heeft op 1 december 2023 een voorstel goedgekeurd om de uitreikingsdatum van de koopkrachtpremie te verlengen tot 31 maart 2024. Dit geldt alleen als het recht op de premie vóór 1 januari 2024 is ontstaan.

 

Cadeaucheques - meer info.

Ecocheques - meer info.

Consumptiecheques - meer info.