Consumptiecheques waar gebruiken?

Waar kan je consumptiecheques gebruiken?

Je kan deze consumptiecheques gebruiken voor de aankoop van producten en diensten met een ecologisch karakter (het zal gaan om dezelfde producten en diensten die je met ecocheques kan betalen).

Bij ons kan je alle producten op de webshop aankopen met consumptiecheques.

 

Mijn consumptiecheques zijn vervallen wat nu?

Je kan binnen de drie maanden na de vervaldatum van de ecocheques bij de uitgever van de ecocheques (Monizze, Edenred of Pluxee) een eenmalige aanvraag doen om uw ecocheques te reactiveren. 

  • Reactiveer je cheques via Monizze
  • Reactiveer je cheques via Edenred
  • Reactiveer je cheques via Pluxee

 

Wat zijn consumptiecheques?

Consumptiecheques werden oorspronkelijk geïntroduceerd door de regering om sectoren zoals de horeca, die tijdens de coronacrisis moesten sluiten, te ondersteunen. In 2023 werden ze opnieuw geïntroduceerd onder de naam 'koopkrachtpremie'. Deze cheques kunnen worden uitgereikt aan medewerkers als een vorm van extra koopkracht

  

Consumptiecheques Edenred

Maak geedenred ecochequesbruik van uw Edenred consumptiecheques om verantwoord te  winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere  wereld.

Als je met consumptiecheques wil betalen dan moet je de optie ecocheques edenred selecteren. Staan er nog ecocheques op je kaart, dan zullen deze er eerst af gaan.

 

Consumptiecheques Monizze

Betaal eenvoudig met Monizze Consumptiecheques op onze webshop!
Snel, veilig en zonder extra kosten. Kies bij het afrekenen voor Monizze Ecocheques en geniet van het gemak van online betalen. 

Als je met consumptiecheques wil betalen dan moet je de optie ecocheques monizze selecteren. Staan er nog ecocheques op je kaart, dan zullen deze er eerst af gaan.

Cadeaucheques - meer info.

Ecocheques - meer info.

Koopkrachtpremie cheques - meer info.