Wat kopen met cadeaucheques?

Wat kan je allemaal kopen met cadeaucheques?

Bij ons kan je alle producten op de webshop aankopen met cadeau cheques. Je vindt je een breed assortiment aan duurzame producten waar je uit kunt kiezen. De cadeau cheques zijn makkelijk te gebruiken en zijn vrij van extra kosten. 

 

Waar kan je cadeaucheques online gebruiken? 

Je kunt je cadeaucheques gemakkelijk online gebruiken bij Eco Check! Wij zijn een trotse partner van Monizze en Edenred, waardoor je veilig en eenvoudig kunt betalen met je cadeaucheques. 


Mijn cadeaucheques zijn vervallen wat nu?

Vervallen cadeau cheques kunnen tot 3 maanden na de vervaldatum opnieuw worden gereactiveerd. Daarna zijn ze opnieuw 3 maanden geldig. Als die termijn voorbij is, vervallen ze onherroepelijk. Contacteer de uitgever (Edenred, Pluxee of Monizze) voor meer informatie.

  • Reactiveer je cheques via Monizze
  • Reactiveer je cheques via Edenred
  • Reactiveer je cheques via Pluxee

 

Wat is een cadeaucheque?

Je hebt van je werkgever een Edenred Geschenkkaart gekregen als waardering voor je harde werk. Met deze cadeaucheque kun je shoppen bij duizenden winkels, waaronder Eco Check. Bij ons vind je een breed assortiment aan duurzame producten waar je uit kunt kiezen. De cadeaucheques zijn makkelijk te gebruiken en zijn vrij van extra kosten.

 

Cadeaucheques Monizze

monizze ecocheques

Wij accepteren Monizze ecocheques voor alle aankopen   op  onze webshop, zolang de producten voldoen aan de   strikte  milieunormen vastgesteld door de Belgische overheid.

Wij aanvaarden Monizze Ecocheques en Cadeaucheques.

 

Cadeaucheques Edenred

Maak geedenred ecochequesbruik van uw Edenred cadeau cheques om verantwoord te  winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere  wereld.
Wij aanvaarden Edenred Ecocheques, Cadeaucheques en Consumptiecheques.

 

Ecocheques - meer info.

Consumptiecheques - meer info.

Koopkrachtpremie cheques - meer info.