Missie

Onze missie is om een brug te slaan tussen consumenten en duurzame producten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en authenticiteit. Met onze selectie van producten willen we niet alleen consumenten voorzien van hoogwaardige goederen, maar ook bijdragen aan het creëren van een bewustere samenleving die zich inzet voor een duurzamere levensstijl.

Visie

Onze visie is om een leidende rol te spelen in het bevorderen van duurzaam consumeren in België. We streven ernaar om consumenten bewuster te maken van de impact van hun aankoopbeslissingen op het milieu en de maatschappij. Door alleen producten aan te bieden die gelabeld zijn, willen we een vertrouwde en betrouwbare bron zijn voor duurzame goederen.

Greenbizz

Ontdek Greenbizz Brussels - Waar Duurzame Innovatie Thuis Is

Greenbizz Brussels is een bruisend ecosysteem van duurzame bedrijven, met maar liefst 44 groene ondernemingen die hier hun thuis vinden. Als trotse ontvangers van 4 milieukeuren biedt Greenbizz een omgeving waar duurzaamheid en vooruitgang hand in hand gaan.

Met 1500 vierkante meter aan zonnepanelen op het dak, wekt Greenbizz niet alleen schone energie op, maar inspireren ze ook anderen om te investeren in hernieuwbare bronnen.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Greenbizz ook over een prachtige moestuin van 200 vierkante meter, waar de community kan genieten van verse en lokale producten. Bij Greenbizz Brussels geloven ze in een duurzame toekomst en werken ze elke dag aan een betere wereld.